Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Vásárlási információk

(feltöltés alatt)

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy a Nemesházi Gyöngymanufaktúrát választotta.

Megrendelés:

Megrendelését feladhatja e-mailben (info@nemeshazigyongymanufaktura.hu), a Nemesházi Gyöngymanufaktúra weboldaláról (https://nemeshazigyongymanufaktura.hu) vagy Facebook-oldaláról ( https://www.facebook.com/nemeshazigyongymanufaktura ) elérhető megrendelő űrlap(-ok?) kitöltésével.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-16 óra között történik.

Megrendelésének kézhez vételéről e-mailben visszaigazolást küldünk.

A megrendelés – szükség esetén egyeztetés után történő – elfogadása esetén díjbekérőt küldünk, melyben tájékoztatjuk a pontos árról, banki átutaláshoz szükséges adatokról, valamint a szállítási határidőről és a szállítással kapcsolatos egyéb feltételekről.

Kézműves termék megrendelése esetén, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem raktárkészletről szállítunk. A megrendelés leadása után készül el a személyre szabott termék. A gyártási idő általában 2-3 hét, de akár 4-5 hét is lehet. Ez függ az aktuális rendelés-állományunktól is. Az egyedileg tervezett/méretezett termékek elkészítése több időt vesz igénybe. Nagyobb mennyiség rendelésénél előfordulhat ennél hosszabb vállalási idő is, egyeztetés alapján.

Elektronikus termék (gyöngykötés-minta) megrendelése esetén a mintát PDF formátumban küldjük  az ellenérték bankszámlára történő beérkezését követően 1 (egy) munkanapon belül az Ön által megadott e-mail címre.

Mivel a gyöngykötés-minták elektronikus formában kerülnek megvételre, azokat „visszaküldeni” vagy „becserélni” technikailag lehetetlen, így ez sajnos nem áll módunkban. Kérjük, a megrendelés indítása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a megrendelése valóban azt a terméket tartalmazza, amit meg szeretne vásárolni.

.  ….folytatása következik

Jelenleg elérhető fizetési mód:

Előre történő banki átutalás. (Az utalás számlánkra történő megérkezését követően kezdjük meg a kézműves termék elkészítését.)

A bankszámlára vonatkozó információkat (bank neve, bankszámla száma, számlatulajdonos neve) a díjbekérőben közöljük, amit az Ön által megadott e-mail címre küldünk meg.

Az átutalás közleményébe az e-mailben kapott díjbekérő számát kérjük feltüntetni.

Az áru átvétele:

A kézműves termékeket kérheti házhoz szállítással vagy személyes átvétel útján.

Ez utóbbi előzetes telefonos egyeztetés után, Halásztelken lehetséges.

A csomagok házhoz szállítása postai úton vagy futárszolgálattal lehetséges. Ehhez meg kell adnia a pontos szállítási címet.

Az elektronikus termékeket (gyöngykötés-mintát) magyar nyelven, PDF formátumban az Ön által megadott e-mail címre küldjük.  …… folytatása következik

A kiszállítás díja:

  • Postai szállítás esetén: még hiányzik
  • Futárszolgálattal történő szállítás esetén: még hiányzik

Amikor a csomagot átadtuk a postának, vagy a futárnak, erről e-mailben értesítést kap.

  • Elektronikus termék (gyöngykötés-minta) e-mailben történő megküldése: térítémentes

Szerzői jogi védelem:

A Nemesházi Gyöngymanufaktúra weboldal tartalma (képek és szöveg) valamint minden, az oldalon publikált gyöngykötés-minta (akár ingyenes, akár fizetős), szerzői jogi védelem alatt áll, a szerző engedélye nélkül más weboldalakon való felhasználásuk, másolásuk, terjesztésük tilos.

A Nemesházi Gyöngymanufaktúra gyöngykötés-mintái személyes, nem kereskedelmi célra használhatóak. A minták alapján saját részre, ajándékként vagy jótékony célra készíthetőek termékek. A minták alapján készült termékek értékesítése tilos (kivétel a jótékony célú árverés vagy vásár).

Garancia – felelősség:

A weboldalon megrendelhető kézműves termékekre – rendeltetésszerű használat és a kezelési útmutatóban foglaltak betartása mellett – 6 hónapon belüli, a termék előállításával összefüggő hibák esetén a következő garanciá(ka)t vállaljuk: …… folytatása következik

A weboldalon megvételre kínált gyöngykötés-minták gondosan megtervezettek, szerkesztettek és teszteltek, a hibák előfordulásának lehetőségét teljesen kizárni azonban sajnos lehetetlen. Így a publikált mintákban esetlegesen előforduló hibákért és az azokból esetlegesen eredő károkért a Nemesházi Gyöngymanufaktúra felelősséget nem vállal. Amennyiben valamelyik mintában hibát talál, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, lehetőségeinkhez képest a lehető leghamarabb megpróbálunk megoldást találni.

Az Általános Szerződési Feltételekben nem tárgyalt esetekben – így jelen vásárlási információk vonatkozásában is –  Magyarország vonatkozó jogszabályai érvényesek. Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek (vagy a vásárlási információk) valamelyik pontja hibás vagy érvénytelen lenne, a többi pont továbbra is változtatás nélkül érvényes.

 

Ha bármilyen kérdése van termékeinkről vagy csak elakadt valahol a megrendelő űrlap kitöltése közben, tájékozódjon „Gyakori kérdések” oldalunkon, vagy  írjon nekünk az info@nemeshazigyongymanufaktura.hu címre. Igyekszünk gyorsan válaszolni.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk.

Nemesházi Gyöngymanufaktúra