Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Egy angyali hölgy története

Mindenkinek megvan a saját sztorija arról, hogy mikor és miért kezdett ékszereket készíteni. És annak is pontosan megvan az oka, hogy ki milyen ékszerek mellett teszi le a voksát.

The-Angel-Lady---d21g_02

Egy angyali hölgy történetét osztotta meg honlapján a  Fire Mountain Gems and Beads:

Az asszony három évvel ezelőtt szívroham és sztrók után lábadozott. Bízott Jézusban, hogy őrangyalokat állít mellé segítségül ezekben a fájdalmakkal és kétségekkel teli időkben. Mivel nagyon nehezen viselte, hogy csak feküdjön az ágyban tétlenül és a társaság is hiányzott neki, gondolkodni kezdett, hogy mit csinálhatna. Hamarosan rájött: angyalokat. Kézműves angyalokat. Eleinte nem volt bennük semmi különleges, egyszerű műanyag gyöngyökből készítette őket. A lábadozás során, amikor már kontrollra járt vissza az orvosához, „megosztva hitét Istenben és Jézusban”,  mindenkinek, akivel csak találkozott és beszélt, adott egy angyalt.

Mivel az amerikai őslakosok leszármazottja, de sok mindent átvett a kínai gondolkodásból is, elkezdett ásványokat – kristályokat, türkizt, achátot, mindenféle köveket és tengeri kagylókat – használni. Abból a megfontolásból, hogy ezek segíthetnek a szervezetnek a természetes folyamatokra hangolódni, és ezáltal gyógyulni. Sohasem kér pénzt az angyalokért, szívből jövő ajándékként adja tovább őket.

Csodásak a történetek, amiről a hölgy beszámolt:

A betegsége óta eltelt három év alatt közel 4000 angyalt osztott szét. Éppen ezért a kórházban, ahol kezelik (King’s Daughters Medical Center, Ashland, Kentucky, USA) Angel Lady lett a beceneve. Ahányszor csak dolga akad az ambulancián mindig van valaki, aki kér tőle egy angyalt, és ő örömmel ad.

Nemrégiben egy este, úgy hét óra körül, egy mentőtiszt csengetett be hozzá, akit az egyik mentőszervezettől ismert, akik őt is rendszeresen szállították a vizsgálatokra az elmúlt évek alatt. Azért jött, hogy kérjen egy angyalt egy családnak, akiknek a hozzátartozóját egy hospice-otthonban kezelték, és azt mondta, hogy neki is segített az angyala, amikor reményre volt szüksége. Az Angel Lady természetesen nem tudott neki nemet mondani.
Egy más alkalommal, amikor a testvérét látogatta meg a kórházban, felismerte az angyalát az egyik nővér nyakában, aki elmondta neki, hogy ez már a második angyala, ugyanis volt egy betege, aki nagyon rosszul volt, de lenyűgözte az első angyal-medál, amit viselt, ezért azt nekiadta. Úgy tűnt, hogy a beteg megkönnyebbült, amíg a kezében tartotta. Még beszélgettek is arról, milyen volt az élete fiatal korában. A beteg egy fél óra múlva elhunyt, de békésen, megnyugodva aludt el.

The-Angel-Lady---d21g_01

Annyian mondták el neki, hogyan segített nekik az angyal-medál, hogy mindenképp folytatni akarja. Boldog, amiért másokkal is megoszthatja azt az erőt, amit neki adtak ezek a történetek.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük