Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Félkesztyű és dosszié

Az érmelegítők különleges formája a félkesztyű. Ez a változat a tenyeret és a kézfejet is védi, de az ujjakat szabadon hagyja. A díszítménye is hasonló lehet az érmelegítőkéhez. Sokszor két vagy három részre is tagolódhat rajta a gyöngyminta.

A Hagyományok Háza Nyitott Műhelyében számos kézműves tevékenykedik. Ebben az összetartó csapatban könnyű inspirálódni, és jó együtt dolgozni.

érmelegítő és dosszié

A lilás kék félkesztyű gyöngydíszítése harmonizál, a Kelemen Eszter Klára bőrműves népi iparművész által készített dosszié színével. A domborított sas személyre szóló tervezés eredménye.

Mindkettőnek ugyanaz az ifjú hölgy lett a tulajdonosa. Reméljük egyformán jó szolgálatot tesznek neki.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük