Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Érmelegítő színes gyöngymintával

Hogy készül egy érmelegítő színes gyöngymintával?

gyöngyök felfűzése színes mintához

Az első feladat természetesen a minta megtervezése. Igen, ez rajzolást jelent. Kockás papíron vagy elektronikus tervező lapon. De ebben az esetben nem elegendő megszámolni, hogy hány gyöngyre lesz szükség az elkészítéshez. A mintának megfelelő sorrendben fel is kell fűzni. Bizony, bizony, ez azt jelenti, hogy szemenként…

Ha szerencsénk van, és ismétlődik a minta, akkor az első sorozatnál kell csak minden egyes gyöngyszemet leellenőrizni. Az ismétléseknél már egy „egyszerű” összehasonlítás segíthet észrevenni, ha hibáztunk.

Az érdemi munkát csak akkor lehet elkezdeni, amikor már egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes gyöngyszem a helyén van a megfelelő sorrendben.

érmelegítő színes gyöngymintával

Tulajdonképpen egészen egyszerű. Vagy mégsem?

Bár az előkészületi munka ebben az esetben sokkal tovább tart, mint egy egyszínű gyöngyminta esetében, biztos vagyok benne, hogy megéri a befektetett energiát, mert egy érmelegítő színes gyöngymintával minden tekintetet magára vonz.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük