Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Érmelegítő rombusz mintával

Ez az érmelegítő csak a színét vette át, de aki szereti az olivát, annak nem csak a kezét, a szívét-lelkét is megmelengeti…

Ki szereti az olivát? A belőle hidegen préselt olajat egészségvédőnek tartják. A savanyított, a mag helyén piros paprikával töltött, fűszeres bogyók mozzarellával isteniek.

Te is várod már a tavaszt, a megújulást? Minden porcikád irtózik már a a ködtől, a hidegtől?
Ha a nagyobb mintasűrűséget kedveled, és elég bátor vagy a színválasztásban is, akkor most itt a lehetőség, hogy egy kicsit kitörj a téli szürkeségből. Tavaszt idéző árnyalatokkal és a gyapjú melegével könnyebb túlélni a téli napokat is, akármennyit kell is kibírni, amíg a szekrény mélyére száműzheted a télikabátod!

És ezeket milyen ruhához viselnéd?

Míg az első M-es, a második XL-es méretű, a harmadik és negyedik S-es – XS-es, valóban karcsú hölgyeknek, esetleg nagylányoknak könnyítheti meg a tavaszvárást.

Természetesen mind a két mintaváltozat rendelhető bármelyik méretben, és akár más színkombinációban is. Írj egy üzit, és megbeszéljük.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük