Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Modern gyöngyékszerek

POÉ Leona medálját és SD-hullám karkötőjét, amelyek igazi modern gyöngyékszerek, az idei első kölesdi táborban fűztem, de csak most került sor a fotózásukra.
Csak még azt nem tudom, mire függesszem a medált? Bőrszalagra, szaténszalagra vagy gyöngyös „láncra” kívánkozik inkább? Bár a cicás, kézzel festett selyem legyező érdekes hátteret ad hozzájuk, azért mégsem ott mutatnak a legjobban.

A kicsiknek is lehet „kék korszaka”. (Na, nem mintha Picasso babérjaira törnék..) POÉ álomfogó medáljához saját tervezésű fülbevalót is készítettem. Szerintetek illik hozzá?

Magamnak is fűztem egy medált. Néha szükség van arra is, hogy egy kicsit „önző” legyek. Talán megbocsátható…
Magdalena DUDAŁA mintája alaposan megdolgoztatott. A gyöngyhímzés (még mindig) nem az erősségem, de mindenképpen szerettem volna ezen a területen is továbblépni egy picit.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek a modern gyöngyékszerek, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük