Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Stucni színes gyöngymintával

Igaz, hogy a naptár szerint már Szent Mihály havában jártunk, de szerencsére még kellemes volt az idő a nyári műhelyemben. Ki is használtam, és belekezdtem egy színes csíkmintájú érmelegítő (sváb nevén stucni) kötésébe – bár az új gyöngykötés-mintákkal már a hűvösebb napokra készültem.

Legnagyobb örömömre a kaktuszom is úgy érezte, hogy meg kell lepnie még egy virágzással, mielőtt igazán beköszöntene az ősz.

Amikor elkészült, jöhet is egy őszi séta a parkban. Ki ne szeretné ilyenkor kiélvezni a napsugarak langyos melegét, megcsodálni a lehullott lombok színkavalkádját? A bátrabbak talán még az avarban is meghemperegnek egy kicsit. Ha mégsem, egy színes gyöngymintás stucni majdnem ugyanolyan vidámmá tehet…

Mikor álltatok meg utoljára a hétköznapi rohanásban megbámulni egy kicsit a természet apró csodáit? Nekem épp tegnap akadt meg a szemem a Gellért hegy meredek Duna felőli lejtőjén kapaszkodó fák és bokrok levél-szivárványán.

Kíváncsi vagyok, hogy ti hol és mit láttatok. Írjátok meg!

Szolgálati közlemény:

Ha van olyan ismerősöd, aki szintén barátja a gyöngyös érmelegítőknek, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük