Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Beköltöztem

Az emberek időről-időre lakóhelyet változtatnak. Néha az elektronikus tartalmak is költöznek. Vagy új helyen folytatódnak, mint ebben az esetben is. Akik már korábban is követték tevékenységemet, a NemVal gyöngyei blog lapjain tették ezt. A korábbi munkáim ott lesznek elérhetők ezután is még egy jó darabig, de az újakat már csak itt fogom megmutatni.

Természetesen a költözési folyamat teljes befejeződése után már csak ez a honlap fogja tartalmazni a képeket a népi és modern ékszerekről, mintákról.

Elérhető vagyok a Nemesházi Gyöngymanufaktúra facebook-oldalán is.

Remélem, sikerül nem csak a magam, de mások örömére is megvalósítani azokat a célokat, amiket magam elé tűztem, és akik az előző blog-lakásomban barátsággal figyeltek rám a kezdeti csetlő-botló lépések megtétele óta, itt is örömüket lelik majd alkotásaimban.

Szolgálati közlemény

Ha hasznosnak találtad a cikket, vagy úgy gondolod, hogy valakit az ismeretségi körödből érdekelhet, használd bátran a megosztás funkciót! Ha kérdésed van, felteheted itt, a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is.

»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük