Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Félkörívben kötött kendő

Egy ideje nem mutattam újdonságot. Az az oka, hogy nagy fába vágtam a fejszémet, de jelentem, megbirkóztam vele. Régi vágyam volt már egy félkörívben kötött kendő. Kb. egy hónapja megtaláltam hozzá a számomra ideális mintát és a megfelelő vékony gyapjú fonalat. Igaz, remélem, mostanában nem lesz rá szükség, hogy használatba is vegyem, de ettől függetlenül hajtott a kíváncsiság, hogy milyen lesz a végeredmény…

A franciaágyról is lelóg a széle, csak egy kis csalással tudtam kitűzni a blokkoláshoz, és fényképezni is csak létráról tudtam. ????

Gyöngyöktől ugyan mentes, viszont kb. 160 óra munka „van benne”.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük