Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Hol tartod a kötőtűidet?

Sokszor kérdezik tőlem: Te hol tartod a kötőtűidet?

Bizony, sokáig csak hümmögtem valamit erre a kérdésre. Hol a kézimunka-kosaramban, hol a fonalas fiókban, hol itt, hol ott… Nem egyszer keresgéltem, főleg, miután az eredeti csomagolás tönkrement, és a megfelelő méret kiválasztásához először azt kellett kideríteni, hogy melyik mekkora.

Akár a gyöngykötés, akár a csipkekötés, akár „csak” a lustakötés a kedvenc technikád, a használaton kívüli kötőtűket tartani kell valahol.
Valószínű, hogy manapság szinte minden háztartásban akad egy funkcióját vesztett CD-tartó. Nálunk is volt.
Új feladatot kapott: ebben laknak a kötőtűim. Kis öntapadós címkékre felírtam az átmérőjüket és a hosszukat, így már nem kell hosszasan keresgélnem azt, amelyikre éppen szükségem van.

Itt van egy előtte-utána fotó:

Hol tartod a kötőtűidet?

Rajta, keressétek csak elő a nálatok lapuló elfekvő CD-tartót, és keltsétek új életre!

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad, a “Tetszik” gombra kattintva jelezheted, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, használd bátran a “Megosztás” gombot a cikk alatt! Hogy biztosan visszatalálj ide, tűzd ki a Pinterest mintagyűjteményedbe is! Köszönöm.

Ha kérdésed van a cikkel (vagy más gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is.

Mentés

Mentés

«
»
Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük