Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Ukrán szíves gyöngygallér

Ez a szíves gyöngygallér kicsit más, mint az eredeti, hagyományos ukrán gyöngygallérok – melyek hétköznap viselt 3-4 centiméter széles egyszerű változatát sziljankának nevezték. Azok általában színesek. Ez  már egy modernizált változat, ami jól kiegészíti a nyári outfitet, akármilyen színű felsővel is szeretnénk viselni. A részletfotók különböző háttere megfelelően be is mutat ebből néhány lehetséges változatot.

Alkalmas hétköznapra, hiszen a fehér dominál benne, de az aranysárga áttetsző díszítéssel az esti öltözet kiegészítője is lehet.

A szíves gyöngygallér ápolása:

10/0 telt cseh kásagyöngyből van fűzve bőrvarró cérnára, így – szükség esetén – akár ki is lehet mosni. Természetesen a mosógép szóba se jöhet, de egy kevés samponnal langyos folyóvíz alatt finoman átmasszírozva egy-egy izzasztó nap után is ragyogóvá varázsolhatjuk. Mindenesetre érdemes a „fürdetés” után alaposan megszárítani, ehhez célszerű egy száraz törölközőre kifektetve formára igazítani, és a teljes száradásig (beleértve a fűzőszál száradását is!) úgy hagyni.

ukrán szíves 1

 

ukrán szíves 2

 

ukrán szíves 4

 

ukrán szíves 3

Szolgálati közlemény

Ha hasznosnak találtad a cikket, vagy van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, használd bátran a megosztás funkciót! Ha kérdésed van, felteheted itt, a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük