Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Az állatok világnapja

Assisi Szent Ferenc az állatok védőszentje. Több legendás történet ismert arról, hogy még az állatoknak is prédikált. Halálának napja – október 4. – 1931. óta az állatok világnapja. Ezen a napon külön is felhívják a figyelmünket arra, hogy vigyázzunk a bennünket körülvevő természetre, éljünk harmóniában mind a vadon élő állatokkal, mind házi kedvenceinkkel.

Gyermekeinkkel, unokáinkkal is érdemes ma beszélgetni erről. A témához vidám felütést adhat pl. egy állatmintás viseletkiegészítő.

Ha éppen kirándulni megyünk ezen a napon, útközben nem csak azért tehet jó szolgálatot egy állatmintás gyöngykötött érmelegítő, mert apropója lehet az állatokról szóló beszélgetésnek.

A hűvösebb őszi időben sem kell vastag ruhákat adni az aprónépre, ha a bőrfelszín alatt futó ereket melegen tartjuk. Egyfelől könnyebben áthűlnek, mint egy felnőtt, mert a testsúlyukhoz mérten a testfelszínük még nagyobb, mint a szülőké. Másfelől egy vastagabb ruhában kimelegedett gyerkőccel nem könnyű megértetni, hogy ha megizzadt a szaladgálásban, és hirtelen nekivetkőzik, annak könnyen megfázás lehet a vége.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket? Van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk? Előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük