Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Nyitott Műhely

A Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Múzeumában működő Nyitott Műhely évek óta lehetőséget biztosít a különböző szakágak kézműveseinek, hogy együtt dolgozzanak, egymás munkáján keresztül inspirálódjanak, vagy akár közös projekteket valósítsanak meg.

Időről időre nyílt napokon tekinthetnek be az érdeklődők a munkába, megismerjenek különböző technikákat. Arra is lehetőségük nyílik a látogatóknak, hogy kipróbálják saját kézügyességüket is.

Mindig örömmel mutatom be a gyöngykötést, az éppen aktuális munkámon keresztül. Ilyenkor mesélni szoktam arról is, hogy hogy ismerkedtem meg ezzel a technikával, miért vonz, miért okoz örömet a gyakorlása.

Sokan arra kíváncsiak, honnan merítem a mintaötleteimet, vagy melyik európai országokban ismert még a gyöngykötés.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük