Gyöngyékszerek, gyöngykötött viselet-kiegészítők

Tulipános érmelegítő

Szeretek új mintákat készíteni.

Ez azért nem mindig egyszerű.

Előfordul, hogy csak az első „tesztkötés” során derül ki, hogy valami nem jó helyen van, és módosítani kell

Ilyenkor megjelölöm az első kinyomtatott mintapéldányomon, amit változtatni kell, és mindazokat a további pontokat, amelyekre ennek kihatása van, és úgy folytatom a munkát. Ha nem adódik több javítani való, akkor a fájlban is kijavítom a hibát, és ekkor már csak a kiegészítő információkkal kell ellátni, hogy más is el tudja készíteni.

Sok helyen már el is nyíltak a tulipánok, de itt folyamatosan virulnak. Mivel mind a két kézen ugyanaz a szimmetrikus minta látható, egy kis forgatással lehet trükközi, hogy egyben lássuk az egészet…

Napközben már nyáriasan meleg van, de egy szabadban töltött estén most is jól jöhet egy kis melegség. Egy pár érmelegítőt akár zsebre is vághatsz. Nem okoz gondot, hova tedd egész nap, amikor nincs rá szükséged. Amikor pedig lehűlt a levegő, csak előkapod, és biztosan nem fogsz fázni, amíg hazaérsz.

Szolgálati közlemény:

Ha hasznosnak találtad ezt a cikket, és ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhetnek az itt szereplő információk, előre is köszönöm, ha megosztod vele.
A Nemesházi Gyöngymanufaktúra elérhető már az Instagramon is.
Kísérd figyelemmel a Pinterest-tábláinkat, érdemes.
Videóinkat megnézheted a Nemesházi Gyöngymanufaktúra YouTube-csatornáján .
Ha kérdésed van a cikkel (vagy más, gyöngyfűzős-gyöngykötős témákkal) kapcsolatban, felteheted itt, a bejegyzés végén a kapcsolati űrlap segítségével, vagy a Nemesházi Gyöngymanufaktúra Facebook-oldalán keresztül is. Ha a Facebook-oldal kedvelőjeként a “Követed” gombra kattintva kiválasztod a “Megjelenítés elsőként” opciót biztosan nem maradsz le az új blogcikkekről sem.
Ha kedvezményes ajánlatainkról sem szeretnél lemaradni, és eddig még nem tetted meg, iratkozz fel a Hírlevére!

«
»

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük